De Weide en Erflanden worden aangesloten op glasvezelnetwerk!

Hoogeveen, 11 maart 2014 – De uitslag is duidelijk: de wijken De Weide en Erflanden hebben gekozen voor glasvezel. Voldoende huishoudens hebben ‘ja’ gezegd tegen glasvezel waardoor dit ‘next generation’ netwerk aangelegd wordt in De Weide en Erflanden. Dankzij de vele aanmeldingen zal Reggefiber iedere woning binnen het aansluitgebied voorzien van een glasvezelaansluiting. De voorbereidende werkzaamheden starten deze week!

 

Elke woning krijgt glasvezel van Reggefiber.

Binnenkort gaat Reggefiber beginnen met de aanleg van het netwerk. Hierover ontvangen de bewoners tijdig bericht. Iedere woning binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een eigen glasvezelaansluiting. Reggefiber brengt hiervoor geen kosten in rekening. Huishoudens met een glasvezelabonnement geven automatisch toestemming voor de  aansluiting in de woning en de werkzaamheden die daarmee gepaard gaan. Ieder huishouden zonder glasvezelabonnement ontvangt nog een informatiepakket van Reggefiber. Daarin zit een antwoordkaart waarmee toestemming gegeven kan worden. De verwachting is dat de aanlegwerkzaamheden tot december 2014 zullen duren.

 

Van Gelder Telecom verzorgt aanleg van het glasvezelnetwerk.

Aannemer Van Gelder Telecom verzorgt in opdracht van Reggefiber de uitrol van het glasvezelnetwerk. Dit bevat het maken van een ontwerp van het netwerk en ook de daadwerkelijke aanleg.

 

Schouwen.

Om het proces optimaal te laten verlopen worden diverse woningen in De Weide en Erflanden van tevoren door zogenaamde schouwers bezocht. Zij bellen aan om de situatie in de woning te bekijken. Ze bekijken samen met de bewoners wat de meest geschikte plaats is om de glasvezelkabel de woning binnen te brengen en bepalen waar het glasvezelmodem komt te hangen. Elke medewerker beschikt over legitimatie waaruit blijkt dat hij namens Reggefiber of Van Gelder Telecom aan de deur komt.
Meer informatie.

Wie meer informatie wil over de vele voordelen van glasvezel en over de serviceproviders, kan terecht in de glasvezelwinkel. De medewerkers van Reggefiber staan daar klaar om alle vragen te beantwoorden en bieden een onafhankelijk advies met betrekking tot de verschillende abonnementen van de serviceproviders. De glasvezelwinkel is gevestigd de Schutstraat 30 in Hoogeveen. Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/hoogeveen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

9 reacties op De Weide en Erflanden worden aangesloten op glasvezelnetwerk!

 1. Frank schreef:

  Eindelijk 😀

 2. Pim schreef:

  Ben echt verbaast over dit bericht. In december is alleen KPN aan de deur geweest, verder geen enkele provider.

 3. Glasvezel schreef:

  Wanneer krijgt de rest van Hoogeveen glasvezel?

 4. Mark Strolenberg schreef:

  Ik heb de verwachting (en zal me er ook voor blijven inzetten) dat de rest aangesloten zal worden. Het blijkt dat het beter is om eerst instantie een beperkt (voor Reggefiber meest aantrekkelijke) gebied aan te sluiten om vervolgens op basis van (hopelijk) enthousiaste klanten verder te bouwen. Ook moet de tijd van inschrijven en realiseren niet te ver uit elkaar liggen. Het enthousiaste blijkt dan af te nemen.

  zie ook: http://hoogeveen.vvd.nl/actueel_10664/66334/

 5. Pingback: jesse

 6. Pingback: max

 7. Pingback: leslie

 8. Pingback: Victor

 9. Pingback: ernesto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *