Glasvezelvoorbereiders van Reggefiber langs de deuren in Hoogeveen Centrum Oost.

24 juni, Hoogeveen Centrum Oost – Vanaf gisteren, 23 juni, gaan glasvezelvoorbereiders van Reggefiber bij de woningen in een groot gebied van Hoogeveen Centrum Oost langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.

 

Voorbereidende werkzaamheden.

Glasvezelvoorbereider Jan legt uit wat deze werkzaamheden inhouden: “Ik ga langs bij elke woning in de straat waar we op dat moment werken. Ik kijk daarbij naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. Na mijn bezoek ontvangt de bewoner een plaatsingsrapport waarin alles nog eens rustig na te lezen is.”

Elke woning krijgt gratis glasvezel.

Alle woningen binnen het aansluitgebied van Hoogeveen Centrum Oost worden gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Via de postcodecheck op www.eindelijkglasvezel.nl/hoogeveen  zien inwoners of hun woning ook wordt aangesloten.

 

Meer informatie tijdens de glasvezeldag.

Op vrijdag 4 juli organiseert Reggefiber van 10.00  tot 21.00 uur een Glasvezeldag in de glasvezelwinkel aan de Schutstraat 30 in Hoogeveen. Tijdens deze dag komen inwoners alles te weten over glasvezel in hun wijk. Daarnaast kunnen inwoners voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel terecht in het glasvezelinformatiepunt of de glasvezelwinkel. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op www.eindelijkglasvezel.nl/hoogeveen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

5 reacties op Glasvezelvoorbereiders van Reggefiber langs de deuren in Hoogeveen Centrum Oost.

  1. Frank schreef:

    Centrum Oost gaan ze al langs? Ik heb ze in Erflanden nog niet langs de deur gehad. :-/

  2. Pingback: lonnie

  3. Pingback: alfonso

  4. Pingback: kyle

  5. Pingback: kirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *