Ook woningen in derde gedeelte Hoogeveen Centrum Oost krijgen gratis glasvezelaansluiting van Reggefiber.

3 November, Hoogeveen – De aanleg van een glasvezelnetwerk van Reggefiber is volop bezig in het Centrum en een gedeelte van Hoogeveen-Oost. In dit gedeelte zijn de aanlegwerkzaamheden in volle gang. Vanaf 17 november gaan de voorbereidende werkzaamheden van start in het derde aansluitgebied van Hoogeveen-Oost. Glasvezelvoorbereiders gaan langs de deur, zodat ook de woningen in dit gedeelte van Hoogeveen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

 

Aanlegwerkzaamheden in het Centrum en Hoogeveen-Oost verlopen voorspoedig.

In het eerdere aanleggebieden in Hoogeveen Centrum en Oost liggen de eerste kilometers glasvezel al in de grond. Projectmanager Marcel Joustra vertelt: “De werkzaamheden verlopen soepel. De eerste inwoners van Hoogeveen-Oost kunnen ondertussen gebruik maken van hun glasvezelabonnement.” Om inwoners te informeren over de aanlegwerkzaamheden, organiseert Reggefiber op 25 november een informatieavond in Buurthuis de Pompe. Iedereen kan vanaf 19.30 uur terecht met alle vragen over glasvezel en om 20.00 uur start er een presentatie over glasvezel en de aanlegwerkzaamheden.

 

Glasvezelvoorbereiders langs de deur in derde aansluitgebied

Vanaf 17 november gaan glasvezelvoorbereiders van Reggefiber bij de woningen in het derde aansluitgebied van Hoogeveen-Oost langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.

 

Meer informatie.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel ook terecht in het glasvezelinformatiepunt aan de Hoofdstraat of de Raadhuisstraat. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op www.eindelijkglasvezel.nl/hoogeveen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Één reactie op Ook woningen in derde gedeelte Hoogeveen Centrum Oost krijgen gratis glasvezelaansluiting van Reggefiber.

  1. Pingback: Dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *